tirsdag den 30. november 2010

Forsvundet jakke!

Det mest forfærdelige er lige sket.
Signe har glemt sin postbudjakke i bussen mellem Dalmose og Slagelse fredag d. 19. Hun har ringet til busselskabet, men der er intet spor af jakken. W-T-F. Den rute tager 20 min at køre, og der er like.. ingen der bruger den, udover efterskole elever og Danmarks-drivhus-forening (eller hvad de nu hedder..) Det er altså bare virkelig surt. Det er verdens sejeste jakke, og den må meget gerne dukke op igen :O
Og hvis nogen sådan lige tilfældigvis var med bussen den dag og så den? Så må i gerne sige det Hvis det nu var :D

Oki doki!
Ida

Jeg er på vej til at sende mit første brev!


fredag den 26. november 2010

Min blog som reklame?

Nu skal i bare høre!
For et stykke tid siden var der en gut fra efterskoleforeningen, der ringede til min klasselærer, for at høre, om nogle af hendes elever var interesseret i at komme ind og give respons på noget, der hedder efterskoletube.
Det syntes hun var en god idé, så hun sendte fire elever af sted i tirsdags. Gorm, Alexandra, Astrid og jeg.
Alexandra og Astrid tog tidligt af sted for at lave kortfilm. Vi skulle bare være derinde klokken tre. Gorm og jeg kom tre en halv time for tidligt xD Og det var hundekoldt, så Gorm lokkede mig til at gå i biografen for at holde varmen. Så det gjorde vi :b Vi var helt alene i salen fordi vi så den så tidligt. Det var "sandheden om mænd", og den var mega mega sjov xD Vi grinede ret meget. Vi var også på café og alt muligt. Tænkt, jeg er ikke så meget sammen med Gorm til hverdag, men han er faktisk rigtig flink! Man lærer noget nyt hver dag.

Nå, men så kom vi derind til efterskoleforeningens hus, og der sad en masse andre elever fra to andre efterskoler, der også havde medielinjer. Og så fik vi sodavand og frugt og pizza! :D Det var rigtig hyggeligt. Og så genkendte ham der gutten mig (Sune) fordi det var ham, der fik mig linket inde på efterskole.dk. Det var lidt underligt.
Men så skulle vi jo give respons og komme med gode ideer og så videre. Da vi blev delt op i grupper, kom jeg sammen med en der hed Malthe. Han var sku flink :D (Hvis vi kommet på samme efterskole, ville vi ha' været blevet de goe'ste venner, det er jeg sikker på. Jeg tror jeg vil sende ham et brev med en perleplade i eller noget xD .. Ej det er for underligt! Jeg sad sku også og bræ'ede hele tiden) Og så syntes han, at efterskole.dk er alt for rodet? Det er den da overhovedet ikke! o.O det er da en rigtig god side!

http://efterskole.dk/

Men ham der Sune var sådan rigtig.. Vi skal sku' lave reklame for efterskolerne, vi skal have alle til at gå på efterskole! Og jeg synes da også at det er en rigtig god ide, men virkelig.. Man skal virkelig passe på med at forgylde efterskole-konceptet. Ja, det er super-fedt, men det er altså ikke som man regner med. Og så var han rigtig glad for at jeg blogger, for han siger at det er reklame for efterskolen... Jamen.. Altså, jeg er da glad for at blogge, jeg vil da også gerne vise at det er fedt at være her, og vil da også gerne have at folk skal gå på efterskole. Men jeg synes at det er forkert at se min blog som en form for reklame. Min blog er ikke en reklame! Jeg blogger for at vise hvordan det er at være mig, hvordan det er at gå på min efterskole, set fra mit synspunkt. Jeg gør det ikke for at forgylde konceptet. Og det er jo ikke lutter lagkage det hele. Man er ikke overlykkelig hele tiden. Vi er jo alle sammen helt almindelige mennesker. Hvorfor skal der laves om på det? Vi har alle vores op og ned-ture ligesom alle andre teenagere. Vi er fyldt med hormoner, der gør at vi svinger i humøret ligesom alle andre teenagere. Vi er glade nogen gange og sure andre gange. Ligesom alle andre teenagere. Det forsvinder jo ikke bare fordi man tager af sted hjemmefra. Vi græder, griner, sover, spiser, vrisser, råber, skumler, smiler, fniser, føler os alene, føler os en del af fællesskabet. Vi har humørsvingninger, føler os lækkersultne, stresser og laver lektier, skændes om fjernbetjeningen, bliver uvenner, bliver gode venner igen. Vi trænger til at gå i bad. Vi får lus, post, skældud, mad der smager og mad der ikke gør. Vi falder og slår os, vi forstuer foden..
og vi er stadig ligesom alle andre teenagere!

Stay cool!

mandag den 22. november 2010

Jordens dejligste striber og streger!

Nogen der kender Simon Seindal's tegninger? Han var en gut, der gik på efterskole sidste år, og han fik den geniale idé at lave en lille tegning hver dag på efterskolen. Han er faktisk blevet lidt af en must-know.
Gid jeg havde fået den ide.. -Jeg tænkte på, at tage et billede for hver dag på efterskolen, men jeg kom desværre først på den ide 1½ måned efter jeg startede, så det duede vist ikke helt o_O
Nå, men jeg stod og stenede efter en skoletime, og så lå der et "efterskolebladet" på bordet.. Så kiggede jeg lidt i det, og fandt den her tegning.. Jeg flåede den ud af bladet og skyndte mig op på værelset, hvor jeg sad og gnæggede xD Ej..

Jeg er en af dem der har rigtig meget respekt for sin mormor.
Så hun skulle havde den store rundtur på efterskolen da hun var på besøg. Da vi til sidst nåede til langelinjes fælles ture med den fantastiske udsigt tog hun sit strikke tøj og strikkede. Så sagde hun. "Simon, nu må du hellere finde dig en pige herfra når de har et så fint sted


Jeg må seriøst eje den bog, han har udgivet. Fyldt med disse tegninger :D Det ville være mega dejligt! Ja, det er næsten før jeg ønsker mig den mere end jeg ønsker mig en Buzz-Lightyear figur! Og så er det altså slemt!
Det skulle bare deles! (Men nu må jeg tilbage til timen.. Ahrem ahrem..)

Tjek det ud ^^
Øf øf

søndag den 21. november 2010

Min reserve familie!




Jeg har besluttet mig for at fortælle lidt om min efterskolefamilie! (ikke mit bofællesskab) :D

Jo, jeg hører jo til den kategori af teenagere, der somme tider ikke har nogen form for situationsfornemmelse. Og det blev min gode ven Esben lidt træt af til sidst, for han har nemlig styr på alle manerer der findes. I alle lande. (Ikke at jeg ikke har det, jeg gør bare ikke så ofte brug af dem xD) Så han begyndte at skælde mig lidt ud, hvis jeg sagde noget ubehøvlet eller uhøfligt.. Hvilket førte til at jeg til sidste begyndte at kalde ham for mor. Her er han så:
Han er sygt god til at lave pandekager! Hvis vi ikke er så mange i weekenden sætter vi altid Esben til at lave morgenmad / pandekager. Han brokker sig somme tider lidt over det, men der står alligevel verdens største pandekagestabel på bordet næste morgen :b


Jeg har tre storebrødre derhjemme til at passe på mig. Det kan jeg godt savne lidt på efterskolen, så jeg udsete mig næsten med det samme en, der kunne være min bror på skolen. Så efter jeg havde kendt Dominic i et stykke tid, spurgte jeg ham, om han ikke ville være min nye storebror .. Jeg kan ikke huske hvordan han reagerede, men jeg gad godt vide hvad der gik gennem hans hovede.. "skøre tøs.." xD
Men i hvert fald siger han "Hva' så søsss" når han ser mig. Hvis jeg har indtaget for meget sukker, så hjælper han mig også med at få det brændt af ved at slås med mig. Jeg vinder ikke så tit (aldrig) Og han indvier i det hver gang jeg spørger, også selvom jeg efterlader tre lange, røde striber ned ad hans hals - hver gang :/ Undskyld Dominic :O Og så har han set omtrent alle film i verden. Har en godfather-plakat hængende på værelset. Og så kan han finde på at høre Tetrismelodien i metal-version xD her er brormand så:
Hov hov, bonus! Esben sidder i baggrunden :b

Så var der dengang jeg skulle i køkkenet! Og jeg skulle skrælle kartofler med den her aldeles ulækre maskine.. Kartoffelskællermaskinen!. Skræk-og-rædsel! Og så stod Bjarke bagved og hakkede de der fire kilo løg... Bjarke blev sikkert ikke generet af det, for han er omkring 160 meter høj, men jeg begyndte selvfølgelig at stortude over de der dumme løg! Jeg flygtede ud i den anden afdeling af køkkenet, hvor Daniel stod og lavede mad (med forklæde på)
Først spørger han, om jeg vil have noget (og fodrer mig sågar med en teske kødsovs) Men så ser han, at jeg har tåre i øjnene og bliver helt pylret! Han løb hen for at hente papir, så han ku' duppe mine øjne :)
Så blev han jo til Far xD Der var ikke noget at gøre. Og han er så kærester med Amanda, så hun er selvfølgelig "Fars Kæreste".

Det er så hans foretrukne ansigtsudtryk når han kigger på mig.. "Hvad er det dog for en underlig størrelse jeg har fået fat i her.."

Og så lige et bonusmedlem! Villads! Alle tror eller har troet at vi er søskende O_o Jeg ved ikk', jeg synes ikke at vi ligner hinanden synderligt meget. Hvad mener i?


Stay cool!

lørdag den 20. november 2010

...


Hurrah! Der findes væsner der smasker mere end jeg gør! :D Skolens grisee!
Som jeg fodrede den morgen.. Tre skefulde foder, man, jeg er stolt!

onsdag den 17. november 2010

Gammel elev-dag (panik!) og venskaber!

Dørene til værelserne blev låst, og de elever, der blev på skolen i weekenden nåede lige at hamstre alle deres med-elevers tandbørster sammen og gemme dem.. De gamle elever ankom!

Nåh, ja, okay, det var ikke så slemt som det kunne ha' været. 7-8 stykker af de gamle elever ankom lørdag og det hele tegnede faktisk til, at det ville blive en ganske hyggelig og interessant søndag. De fortalte gamle historier og hyggede med alle de nye elever. Det var rigtig sjovt at høre om, hvordan sidste års elever gemte sig oppe på skabene når lærerne gik på tjek om aftenen xD
Nå, men så blev det søndag, klokken blev 13.19, og så gik det hele ellers helt helt agurk. Resten af "De Gamle" ankom med bussen, og gården blev omdannet til en larmende mødeplads. Jeg kiggede selv skræmt ud bag gardinerne... Det var meget skræmmende! Bare vent!
"EEEJ, DE HAR MALET ALFHEIM GRØN! DET ER JO HELT FORKERT!" blev der råbt ude på gangen. Og så åbnede jeg jo døren for at se, hvad al den ballade gik ud på, og så kommer der en dreng gående forbi... Med vores toaster? Og så stopper han op, smiler, og siger "Hej! Jeg startede en busisnes med den her sidste år, men skolen lukkede mig ned fordi jeg solgte mere en køkkenet gjorde. Versegod" og så stikker han toasteren i hånden på mig og går videre. Wtf? Og for lige at gøre det endnu mere mærkeligt, og også lidt pinligt, så er det ikke en hvilken som helst dreng, nej, det er en gut jeg var meget meget forelsket i, i 7 klasse. Jojo. Alle tiders.
Nå, men min roomie og jeg prøver at fikse værelset, så det ser nogen lunde ryddeligt ud - hvilket var temmelig umuligt, da vi begge lige havde vasket og måtte hænge alt vores tøj op på værelset.. Imens banker det på døren omkring 60 gange; "Ej undskyld, må vi godt lige komme ind?" Til sidst blev døren låst, og så lod vi som om, vi ikke var der. Det kan godt være lidt overvældende, når der kommer 150 gamle, råbende, skrigende, grinende, larmende, bumsecremesbrugende, piercede, ansigtsskærende elever og kræver deres territorium tilbage. Og jeg mener seriøst piercerede. 3/4 dele af deres årgang havde piercinger. Jeg spurgte ind til det og fik følgende svar; "det blev pludselig meget moderne at se lidt mere hippie ud end man egentlig var" og det kan man så tænke lidt over.

I mellemtiden vil jeg lige fortælle lidt om venskaberne her på min efterskole.
Nu er der jo gået 3 måneder og en uge, og folk har efterhånden fundet ud af, hvem de vil være sammen med. Det har jeg også.
Men det er skægt at tænke på starten af skoleåret. Det er slet, slet ikke de samme personer der hænger sammen som det er nu. Man kender jo folk bedre nu, og faktisk er det sjældent, jeg har mødt nogen her på skolen, som stadig hænger ud med sine introuge-venner.. Jo, okay, der er de her piger fra den ene af familierne, som stadig er sammen.. Plus Laura. Men de er de eneste jeg kan komme i tanke om.
Så giv lige folk en chance inden du stempler dem :b Og lad være med at skifte roomies før der er gået en måned! Ellers går der helt ged i den o_O

Nu vi snakker roomies, så er min nye altså virkelig sej! Hun er ikke som jeg troede, men jeg er ret glad for at have hende som roomie. Jeg har allerede en milliard kælenavne til hende; Mariehøne, alfenisse, bolchekoge-psykopat, navlenulrepige (ja, okay, det har hun fra mig..) osv. Og jeg som troede at jeg aldrig ville interessere mig for politik? Der kunne jeg godt tro om igen. Signe har lært mig en helt masse ting, uden bare at viderebringe sine egne meninger. Og så kan hun lide Johnny Depp! SWEET!

Og nu er der kage! Så nu er jeg den der er smuttet :b

mandag den 1. november 2010

Søgning indstillet; hej nye roomie!

Så er det slået fast!

Jeg skal have en ny roomie, og hun kommer på onsdag kl... halv otte så hut jeg visker! Hun hedder Signe :D
Igår, søndag, morges sad jeg der, i mit ikke så kønne nattøj og hår det sidst blev redt engang i forrig uge, og havde lige sat mig ned med min morgenmad, da jeg fik at vide, at der var en ny pige der skulle vises rundt. "Huraah!" tænkte jeg, "Så kan jeg vise rundt!" Men så kommer det næste, og det var ganske forfærdeligt. Ivan, læreren, havde allerede sat to andre til at vise hende rundt! Oh noes! Det kunne mit ego slet ikke håndtere, og desuden var der tyve minutter til at hun kom, og det kunne jeg jo slet ikke nå.. Spise mad og gå i bad og rydde op på mit værelse. Puha..
Men så stod hun der lige pludselig, i spisesalen, og snakkede med de to, der skulle vise hende rundt. Og hun så så cool ud! Hun havde postbud-jakke på? Hvor awedsome er det lige?! Og så blev jeg simpelthen nødt til at hive fat i Mette, som var den ene rundviser, trække hende med ud i køkkenet og sige "Giver du hende ikke lige verdens bedste rundviser? Hun skal altså bare starte, hun ser sød ud!" Mette grinede bare af mig, selvfølgelig ville hun det.

Og så sad jeg der, og skumlede over at jeg ikke fik lov til at vise rundt, og at Nis sagde at man ikke kan spise brie ost til morgenmad.. (Og det siger han? Er i klar over, hvad han propper på sin yoghurt natural? Pålægschokolade, kanelsukker og rosiner o_O ?! )
Nå! Men så får jeg at vide, at Anna fra en anden familie ikke har haft en roomie siden My gik ud. Og det er altså bare monster monster lang tid siden. En måned eller sådan noget? Men så gik jeg ned og snakkede med hende, og hun sagde, at deres familie havde like 5 ledelige pladser, og havde haft det i lang tid, så hun troede ikke at Signe kom til at bo hos dem.. Lyder det underligt? Jeg kunne ikke finde logik i det, hun sagde, men det passede! I dag kom min klasselærer hen til mig og sagde at der kom en ny pige og skulle bo på mit værelse og at hun hed Signe!
Multibonus!

Bortset fra at jeg skal til at rykke om på mit værelse.. Jeg havde zigget den anden seng og lavet dobbeltseng nede i min del af værelset, og så blev der jo automatisk mere plads i modsatte side. Så mit værelse har bare været super fedt :D Men jeg kan jo ikke rigtig sige til min nye roomie at hun skal sove i dobbeltseng fra dag 1 vel? xD Altså, det ville være lidt underligt. Trods alt. Så jeg flytter tingene tilbage til deres oprindelige pladser, og så kan det være, at vi kan lave dem om senere igen. :D

Og forresten tjek de her sange ud xD Jeg hører den konstance, det er en lidt underlig blanding, men hvad fanden; (må lære at danse som dem i den øverste ! Ikke fordi det ser svært ud... )

http://www.youtube.com/watch?v=QG-zPgyQDD8

http://www.youtube.com/watch?v=XD9DO7P2vbU

Velkommen til Signe! :D
Stay cool !